Salg

Salgsafdelingen

Jens Lundgaard
Jens Lundgaard

Adm. Direktør
+45 25 17 72 05
jl@jamas-doosan.dk

Sælgere med 30 års erfaring i Develon maskiner

Vi har siden 1991 forhandlet Doosan maskiner – Doosan som i 2023 skiftede navn til Develon. Der er sket meget siden 1991, men vi har altid bevaret en tæt relation til alle vores kunder. Det er vigtigt for os at forstå den enkelte kundes behov, så vi konstant kan forbedre vores entreprenørmaskiner. Vi går ind for salgsdialog i øjenhøjde. Du kan fange os enten på telefon eller mail. I salgsafdelingen sidder Jens Lundgaard (administrerende direktør i Jamas), Steen Knudsen (Distriktschef Jylland og Fyn) og Mike Dourleijn (Salg Sjælland). 

Tag en prøvetur i en Jamas Develon maskine 

Mærk forskellen når du selv sidder på førersædet i en maskine. Hos Jamas har vi både nye og brugte maskiner, som du har mulighed for at prøve af. Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgshold. De er klar til at hjælpe dig, så du kan komme ud og opleve, hvordan en entreprenørmaskine i god kvalitet føles. 

Prøv nye eller brugte maskiner 

Du kan både få mulighed for at afprøve vores helt nye Develon maskiner, hvis du gerne vil være opdateret med det nyeste. Vi har også brugte maskiner, som du kan prøve. Alle vores maskiner er i top kvalitet, da de bliver restaureret i vores eget værksted. På værkstedet har vi over 15.000 reservedele.

Prøv en af vores maskiner: 

  • Dumpere 
  • Gravemaskiner på bånd
  • Gravemaskiner på hjul
  • Gummihjulslæssere
  • Minigravere

Book en prøvetur – kontakt en af vores sælgere 

Vil du ud og prøve kræfter med en Develon, så kan vi hurtigt få stablet det på benene. Vi kan enten komme ud med en maskine, eller du kan køre forbi os og prøve en. Du må meget gerne kontakte os enten på telefon eller mail, så kan vi aftale et specifikt tidspunkt. Vi ser frem til at høre fra dig.