Serviceaftale med Jamas

Serviceaftale med Jamas

Med Jamas A/S som partner, er du godt kørende - både dag og nat

Få en serviceaftale med Jamas

Hos Jamas gør vi meget ud af at give den bedste service til vores kunder. Vi har eget værksted, hvor vi kan udføre reparationer og udskifte reservedele. På den måde får du mest muligt ud af dine maskiner – og er garanteret forlænget levetid på de i forvejen holdbare entreprenørmaskiner fra Develon. Med en serviceaftale er du garanteret fordele i forbindelse med service og vedligeholdelse af dine Jamas maskiner. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så tager vi en snak om, hvilke fordele du kan få ud af en serviceaftale..

En skræddersyet serviceaftale for Develon-maskiner

Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service. Det gør sig gældende, uanset om det er store eller små opgaver. Med en serviceaftale kan vi på forhånd finde frem til den mest optimale aftale for dit køb. Vi skræddersyr derfor en aftale, der passer til de behov, som du har. Vi arbejder med 100% transparens i vores aftaler, så du altid ved, hvad dine penge går til. Hvis du er interesseret i at få et udkast til en serviceaftale, så tager vi gerne en snak omkring, hvordan løsningen vil kunne se ud for dig.

Få personlig rådgivning

Vi vil gerne tale til vores kunder i øjenhøjde, så det er afgørende for os at forstå din situation og dine behov. Det er vores erfaring, at det sker bedst ved at snakke tingene igennem, uanset om det er over telefonen, fysisk eller på mail. Vi sidder klar til at finde frem til den rette serviceaftale for dig, uanset hvordan du foretrækker at tage snakken. Du kan fange os på telefon eller mail, så kan vi få talt tingene igennem.