Smedeværkstedet

Smedeværkstedet

Smedeværkstedet - Jamas har sit eget smedeværksted, der udfører alle former for svejse- og smedeopgaver.

Smedeværkstedet til Develon maskiner

Vi har vores eget smedeværksted, hvor vi udfører svejse- og smedeopgaver for flere af vores kunder. Vi kan på kort tid få fikset din skovl eksempelvis, så den er fuldt funktionel igen.

Hvis du har en svejseopgave til din Develon maskine, så står vi klar til at hjælpe dig. Det er uanset, om det er en stor eller lille opgave. Du kan derfor roligt tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp fra smedeværkstedet. Vi sidder klar de fleste dage på telefon eller mail.

Alle typer svejse- og smedeopgaver på Jamas-maskiner

Ved smedeværkstedet udfører vi alle tænkelige svejse- og smedeopgaver, så du kan få maksimalt ud af din maskine. De mest hyppige opgaver er renovering af graveskovle, men vi fikser også andet udstyr. Vi kan håndtere langt de fleste opgaver, så du kan roligt kontakte os, så vi kan få en hurtig snak omkring opgavens omfang. Du kan være helt sikker på, at vores dygtige medarbejdere i smedeværkstedet kan få shinet din maskine op igen – så den bliver så god som ny.

Smedeværksted – service i verdensklasse

Vi arbejder hårdt for at kunne sikre høj kvalitet for vores kunder. En stor del af vores succes, udover salg af entreprenørmaskiner, skyldes blandt andet, at vi garanterer høj service for vores kunder. Vi står altid klar på smedeværkstedet til at gøre din maskine så god som ny. På den måde kan du have glæde af din Develon maskine i rigtig mange år fremefter. Hvis du vil være garanteret den højeste service, så kan vi kun anbefale dig at vælge en serviceaftale med Jamas. På den måde er du garanteret den højeste service til gode priser.