Værksted & Reservedele

Værksted & Reservedele

Med Jamas A/S som partner er du godt kørende - både dag og nat

Værksted og reservedele

Udover er stabilt salg af entreprenørmaskiner og reservedele bygger vores store succes på vores høje serviceniveau. Kunden har høje forventninger og stiller krav til serviceniveauer, som vi altid stræber efter at indfri.

Vi er der for kunden – hele døgnet, alle årets dage. Vores nøglemedarbejder er tilgængelige, så kunden altid kan få hjælp. Derfor har vi også bevidst placeret vores montør strategisk rundt i Danmark, så de kan komme ud med ganske kort varsel.

Kunden er med i hele processen

Fra den indledende salgsfase til klargøring, løbende servicering og vedligeholdelse inddrager vi kunden i processen. Vi møder kunden i øjenhøjde og lytter til den enkeltes behov. Hver maskine og kunde er unik – det ved vi. Derfor behandler vi hver enkelte kunde unikt. Vores kunder kan til hver en tid kontakte os og få råd og vejledning.

Skal vi hjælpe dig med din maskine? Tag endelig kontakt til os og lad os tage en snak om, hvad behovet er

Vi servicerer alle maskiner og alle mærker

Ud over servicering af Develon entreprenørmaskiner servicere vi alle mærker, såvel store som små maskiner. Service, reparation og årlig eftersyn af lastbilkraner og mobilkraner og havnekraner – ja, sågar skibskraner hører til dagligdagen på vores værksted. I princippet kan vi reparere alle slags maskiner – og vi gør det gerne.

Vores medarbejder kommer på de fornødne kurser, så de løbende opdateres på viden fra producenterne.