Værksted Maskiner

Værksted Maskiner

Jamas A/S har sit helt eget professionelle værksted, hvor vi servicerer alle maskinmodeller.

Værksted til reparation af Develon maskiner

Hos Jamas har vi vores eget professionelle værksted, hvor vi reparerer maskiner samt laver forbedringer på nye og gamle Develon maskiner og alle andre mærker. Vi har med stor succes repareret maskiner, så deres levetid er forlænget betydeligt. Hvis du har en maskine, som kunne trænge til at blive fikset, så kan du altid kontakte os. Vi tager imod både små og store opgaver, så du får en maskine tilbage, der er så god som ny. Du kan kontakte os på telefon eller mail de fleste dage på året.

Vi har et yderst professionelt værksted, der sikrer, at vi kan yde høj service for vores kunder. I værkstedet har vi et stort udvalg af værktøjer til reparation af maskiner, så du kan få nyt liv til dine maskiner. Vi fikser alle typer opgaver, så hvis du har noget, som vi skal kigge på – så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Klargøring af maskiner

Vi klargør selv alle vores maskiner på vores værksted inden levering til vores kunder over hele landet.

Vi ombygger og monterer diverse udstyr efter kundens ønsker.

Servicebiler til reparation af maskiner.

Hos Jamas har vi veludstyrede servicebiler, så vi kan udføre reparationer på stedet af Develon maskiner, Everdigm eller vores andre produkter, så kan vi med høj sandsynlighed hjælpe dig. Vi kan fikse de fleste udfordringer fra vores servicevogne. Vi er til at få fat på alle årets dage, så du kan få god service, uanset, hvornår du kontakter os. 

Hvis du oplever nogle udfordringer med dine maskiner, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du får mest muligt ud af din maskine. Du finder kontaktoplysninger lige her.